I går fick jag hjälp av en elektriker

Hej på er alla och välkomna in. Det känns självklart att jag ska skriva om en elektriker i det här inlägget eftersom jag hade en här igår som hjälpte mig. Känner mig nöjd med hjälpen och vill såklart skriva det här inlägget för att rekommendera er att vända er till honom, under förutsättning då att ni bor i Vänersborg med omnejd. Ni kan komma till webbsidan genom att klicka här. Han drog in trefas el i köket eftersom jag hade elektriska proppar som gick sönder flera gånger i veckan. Innan hade jag enfas men det räckte inte till. Jag har aldrig varit nöjdare med elektrisk service och det är därför denne elektriker får ett stort plus!

Enfas är vanligt i gamla hus och det duger ju om man har en vanlig spis med fyra plattor, men om man vill ha en induktionshäll och kanske några elektriska apparater så räcker inte kapaciteten till om man säger så. Då måste man dra in elfas och det är en kabel som dras från elskåpet in i lägenhetens proppskåp. Det måste vara en behörig elektriker som gör jobbet och om man bor i lägenhet så sitter oftast elskåpet nere i källaren och det kan vara lite komplicerat att dra in en kabel till lägenheten, så räkna med att det är några timmars jobb. Det finns elektriska stigare som gör jobbet lite smidigare, men det krävs ändå en riktig person för att slutföra jobbet. Men som sagt, ni vet ju nu vem ni ska vända er till! I alla fall om ni behöver hjälp här i Vänersborg. Det spelar ingen roll om ni behöver mycket eller lite hjälp för det här är en elfirma för alla, både privatpersoner och företagare. Det var vad jag skulle dela med er för den här gången, tack och hej!