En kvalitativ byggfirma

Hejsan igen, här i Bålsta skiner solen och våren är här och det tycker vi alla om skulle jag tro även om en och annan förstås föredrar vintern. Men jag gör det inte, men nu ska jag inte prata om våra årstider eller vädret för i dagens inlägg ska jag berätta om ett företag, ett byggföretag i Bålsta som jag känner mig riktigt nöjd och belåten med.  

Jag hade lite dålig erfarenhet av min förra byggfirma som renoverade köket, det blev slarvigt gjort och trots att det inte är mer än 5 år sedan så fick köket renoveras igen men då ville jag såklart inte vända mig till den byggfirma som var här då utan jag såg mig om efter ett annat byggföretag och det är stor skillnad. Kan inget mer säga än att de helt enkelt har gjort ett superjobb och jag stoppar in en länk till deras hemsida här, så kan du gå in där och läsa mer om dem och även få reda på deras kontaktuppgifter. Det var alltså en helt annan kvalitet på denna köksrenovering än den förra och jag vill inte att någon annan ska råka ut för att behöva renovera om inom några år eftersom det blir dyrt. När man vänder sig till en byggfirma så litar man ju på att man ska få bra hjälp. Det kanske ser snyggt ut när det är klart men det verkliga testet kommer efter ett tag för det är då man upptäcker om renoveringen verkligen håller måttet eller inte och i mitt fall så blev det tyvärr så att köksrenoveringen fick göras om. 

Nu i vilket fall så är jag 100 procent nöjd och det känns jättebra att få rekommendera dem till er, mina fina läsare. Det var allt vad jag hade på hjärtat för idag, hejdå!