Blomsterdekorationen speglade mamma

Tjenare gott folk, välkomna hit! Hoppas ni mår bra och att ni har en strålande fin dag. För att göra er dag ytterligare lite bättre tänkte jag lägga ut ett inlägg som ni kan läsa. Min tanke är att jag ska skriva om företaget Gloriosa, de hjälpte till med blommorna till min mammas begravning i Götene. Om ni vill veta mer om företaget efter att ni har läst färdigt mitt inlägg kan ni läsa vidare här.

Förhoppningsvis blir det här inte ett för deppigt inlägg, trots att det kommer handla om en begravning. Även om det var en begravning tyckte jag ändå att den var fin och jag kunde vara glad för den efteråt, allt blev fint och mer som en hyllning till mamma. Självklart var alla ledsna och det var jobbigt att ta farväl men det fina vägde ändå upp bra för det. Något som var det finaste måste nog ha varit blommorna till hennes begravning i Götene. Blommorna från mig och min familj stod mest i centrum och därför är jag glad över att de blev så fina som de blev. Vi fick som sagt hjälp av företaget Gloriosa, vilket jag idag vet var ett bra val. De tog till sig allt vi sa och skapade därefter fina blomsterdekorationer som skulle passa. Vi var noga med att mammas favoritblomma och favoritfärg skulle finnas med i dekorationen, den skulle på så sätt spegla henne. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att det kunde bli så bra som det blev, det var som att jag var i chock när jag fick se dekorationerna för första gången. På något sätt kändes det skönare att säga farväl till mamma när jag visste att hon skulle tycka om blommorna på hennes begravning i Götene.